LIGA PUB

dobrodošli u

FOOD / BEER / MUSIC / SPOrT

KNEZ2314 scaled
KNEZ2134 scaled

O NAMA

Volimo da kažemo da svaki deo grada ima svoj epicentar, mesto koji ljudi vole i uvek mu se rado vraćaju. Mi smo poželeli da napravimo baš jedan takav, koji će ljudima prirasti za srce i postati deo zbivanje jednog dela grada.

Liga Pun restoran nalazi se u okviru BIG Fashion Mall Parka i kao takav može da ponudi uvek iskustvo više. Savršena je destinacija kada posle shopping-a izgubite snagu, da se okrepite uz kafu i kolač, ili svratite na ručak i uživate u najrazličitijim specijalitetima za svačiji ukus.

Restoran je deo korporacije CIG, koja pod svojim krovom objedinjuje najbolje restorane grada, Monument, Manufakturu i Nacionalnu klasu. Ovog puta naši uigrani profesionalci su napravili novi koncept u želji da se tržištu ponudi nešto novo. Ugledali su se na ugostiteljske svetske trendove i odlučili da ih prenesu u Beograd. Spoj muzike, raznovrsnog piva, preukusne hrane i sporta – sve to je objedinjeno u Liga pubu. Sofisticiran i urban prostor, ispunjen sportskim rekvizitima i dresovima naših sportskih legendi, prijatan je i opušten prostor za bilo koji obrok u toku dana i druženje sa dragim ljudima. Preko leta, taj prostor se širi na veliku terasu u sklopu restorana i omogućava gostima da uživaju u lepim danima napolju uz omiljena jela i pića. Već smo spomenuli da restoran vode znalci u sferi ugostiteljstva i brinu o svakom detalju, pa tako smatramo da su majstori u svom poslu dali ovom delu grada ono što mu je nedostajalo – moderan koncept koji je drugačiji od svega ostalog što grad nudi.

Kada je reč o meniju, smatramo da nećete pogrešiti šta god da odaberete. Selekcija doručka je velika, i doručak se služi do 12.30h. Ono što goste posebno oduševljava za doručak je hot dog sa domaćom pazarskom kobasicom, ali smo sigurni da će vam bilo šta za šta se odlučite osigurati savršen start dana.

Ručak je već komplikovanija odluka, domaći ili svetski ukusi, standardni ili sezonski. Mnogo kompilmenata dobijamo za naše sočne burgere od najboljeg goveđeg mesa – Cheddar burger ili
Mediteranski burger, će se super slagati uz piva svetske klase. Sa druge strane stekovi su posebna fantazija i dokazuju izuzetnost ponude – ramstek na žaru – tagliata ili grilovani ramstek zapečen sa čatnijem od luka i kozijim sirom. Govedina dinstana u crnom vinu – irski gulaš – je
jelo kuće koje se retko gde može naći, pa je tako postalo delo naše autentične ponude.

Želeli smo da se pobrinemo za sve, pa tako na jesen restoran dobija novi sezonski meni gde je akcenat na jačim ukusima poput kolenice u kupusu ili punjeni file sa pršutom i sirom.

Za sve one koji paze na ishranu iz kuhinje restorana stižu najukusnije salate, a naša preporuka su salate sa hrskavom piletinom i grilovanim ramstekom. Raspodija boja i zdravih ukusa na tanjiru, pored mnogih drugih dijetalnijih jela koja se potencijalno uklapaju uz vaš način ishrane.

Mezetluci su, već provereno najbolji uz pivo pa možete da odaberete izmedju Liga Pub plate, Pivske plate ili Plate sireva. Sitni zalogaji za veliko zadovoljstvo. Gosti posebno su oduševljeni ćevapima, koji su pazarski. Za nas za meze nema greške, zbog toga se na svakoj plati nalaze domaći sirevi i pršut za kompletan užitak.

Za dezert preporučujemo najhrskavije i najukusnije pite sa makom ili borovnicama (sezonski). A tokom cele godine vaš obrok možete zasladiti slasnim vaflima ili sladoledom.
Poslednje ali ne i najmanje bitno, ponuda piva u Liga pubu je impozantna. Od quality lager zanatskog piva – Liga pub lager koje restoran nudi, tu je i veliki broj različitih vrsta piva kako domaćih tako i stranih brendova. Nismo zaboravili ni na one koji radije uživaju u vinu, pa smo se pobrinuli da se u ponudi nađe po neko za svačiji ukus. Pored toga, ljubitelji vina mogu da uživaju u vinu kuće koje je delo Topličkih vinograda.

Svakog dana od srede do nedelje uveče u Liga pubu možete uživati u zvucima rock, pop i zabavne muzike, a četvrtkom je predviđen nastup DJ-a.

Liga pub je svakako mesto koje zaslužuje vašu punu pažnju. Zato ne časite časa i koliko već danas posetite naše mesto posebne energije i inovativnog koncepta.